Sunday, July 19, 2015

Сончев систем

Утврдување на темата Сончев систем, планетите од блиску, се за Сонцето, како настанува промена на денот и ноќта, како настанува промена на годишните времиња...се и сешто плус тестови, се видено од најблиску што се може..

No comments:

Post a Comment