Wednesday, September 23, 2015

23.09.2015


Работилница 7
Парче поезија. Читање поезија од македонски автори за деца:
Флорида Димитрова, Ирена Стевановска, Зора Кожинковска. 
Пишување наша заедничка детска песна според ликови за мотивација.
                             

Работилница 10
Творење приказни на тема-Мојот таен пријател.

 ФОТО ГАЛЕРИЈА


No comments:

Post a Comment