Monday, January 11, 2016

За КРЕФ-МЕЃУНАРОДЕН ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛПочитувани пријатели и соработници,

Министерство за образование, наука и технолошки развој на Србија службено одобри акредитација на нашиот "КРЕФ" Меѓународен фестивал на едукативни филмови. 
Автор на фестивалот
Весела Богдановиќ, Македонија
Зоран Илич, Србија
Марија Петреска, Македонија

-Организатор- Учителско Друштво Лесковац и Министерство за оразование и технолошки развој на Србија

Ве покануваме за учество во една од трите категории .
Во продолжение прочитајте повеќе за категорија едукативен филм- Наша најдобра наставна пракса
No comments:

Post a Comment